Referenties.

 

Maarten blinkt uit in het combineren van creativiteit en praktische oplossingen. Dit heeft geresulteerd in creatief en efficient ontworpen plan: heerlijk leefbaar en betaalbaar voor bewoners en tegelijkertijd kostenefficient voor Ter Steege Vastgoed.

dhr. S. Bakker

directeur Ter Steege Vastgoed Lelystad

Maarten Steunenberg van BALD architecture is niet snel uit het veld geslagen. Zijn eerste prachtige ontwerp voor mijn wooonhuis is door Welstand op oneigenlijke technische gronden afgekeurd. De aanpassingen die Welstand aan Maarten voorhield waren in zijn ogen niet van het gewenste niveau. Hij had zich er gemakkelijk van af kunnen maken, maar hij toch met een geheel nieuw ontwerp gekomen. Het ziet er nu prachtig uit. Welstand had het nakijken. Dank daarvoor.

dhr. D. Xanthopoulos,

bewoner/eigenaar

For our recent internal alterations to classrooms, Maarten Steunenberg of Bald Architecture prepared plans, liaised with engineers and recommended changes which offered value without compromising quality. Maarten also has ready humour and an easy manner with people. We recommend him very strongly and will be happy to work with him again if projects are to be planned in the future.

dhr. J. Light

directeur British School of Amsterdam

Gedurende mijn werkzaamheden als vastgoedontwikkelaar in Lelystad heb ik Maarten Steunenberg leren kennen als een gedegen en kundig architect met oog voor de wensen van de opdrachtgever, maar nooit zonder zijn eigen creatieve kracht uit het oog te verliezen. Inmiddels ben ik er achter dat Maarten naast een vakman ook een bijzonder prettig mens is met brede artistieke vaardigheden. Voor mij is Maarten een architect waarmee ik graag werk!

dhr. E. Schuitema

directeur, Schuitema Consultancy

Over BALD.

BALD architecture kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat zichtbaar wordt in zowel de ontwerpoplossingen als in de manier van werken. De ontwerpoplossingen zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt.

UA-28592347-1