Referenties.

 

Maarten blinkt uit in het combineren van creativiteit en praktische oplossingen. Dit heeft geresulteerd in creatief en efficient ontworpen plan: heerlijk leefbaar en betaalbaar voor bewoners en tegelijkertijd kostenefficient voor Ter Steege Vastgoed.

dhr. S. Bakker

directeur Ter Steege Vastgoed Lelystad

Maarten Steunenberg van BALD architecture is niet snel uit het veld geslagen. Zijn eerste prachtige ontwerp voor mijn wooonhuis is door Welstand op oneigenlijke technische gronden afgekeurd. De aanpassingen die Welstand aan Maarten voorhield waren in zijn ogen niet van het gewenste niveau. Hij had zich er gemakkelijk van af kunnen maken, maar hij toch met een geheel nieuw ontwerp gekomen. Het ziet er nu prachtig uit. Welstand had het nakijken. Dank daarvoor.

dhr. D. Xanthopoulos,

bewoner/eigenaar

For our recent internal alterations to classrooms, Maarten Steunenberg of Bald Architecture prepared plans, liaised with engineers and recommended changes which offered value without compromising quality. Maarten also has ready humour and an easy manner with people. We recommend him very strongly and will be happy to work with him again if projects are to be planned in the future.

dhr. J. Light

directeur British School of Amsterdam

Gedurende mijn werkzaamheden als vastgoedontwikkelaar in Lelystad heb ik Maarten Steunenberg leren kennen als een gedegen en kundig architect met oog voor de wensen van de opdrachtgever, maar nooit zonder zijn eigen creatieve kracht uit het oog te verliezen. Inmiddels ben ik er achter dat Maarten naast een vakman ook een bijzonder prettig mens is met brede artistieke vaardigheden. Voor mij is Maarten een architect waarmee ik graag werk!

dhr. E. Schuitema

directeur, Schuitema Consultancy

Tijdens mijn opdracht als facilitymanager bij the British School of Amsterdam was het met 3 afzonderlijke panden woekeren met de ruimte waarover ik kon beschikken. Het onderwijsproces verantwoord door laten gaan tijdens groei van het aantal leerlingen betekende creatief zijn met de ruimten. Met Maarten als klankbord, creatief brein en fijne gesprekspartner zochten we samen op verantwoorde wijze de grenzen op. Maarten, een creatieve duizendpoot, ik beveel hem van harte bij u aan!

dhr. J. Brand

facilitymanager, British School of Amsterdam

Ik heb Maarten leren kennen als iemand die uitstekend mensen en diensten kan verbinden. In het vinden van nieuwe nuttige toepassingen voor de leegstaande kavels binnen de Amsterdamse haven heeft hij het initiatief genomen. Samen zijn we hard op weg naar nieuwe mooie toepassingen voor de leegstaande kavels.

dhr. F. Hartendorf

projectmanager, Tauw

Met Maarten is het altijd prettig samenwerken. Als stedenbouwkundige heeft hij de visie op Nieuw Gildehof weten te vertalen in een eenvoudig ontwerp waarin hij de kwaliteiten van het gebied weet te accentueren. Een perfecte aanvulling in het team en ik kan je hem van harte aanbevelen.

dhr. P. Krol

ontwikkelaar, ReBuild

Ik heb met zeer veel plezier met Maarten als collega gewerkt. Hij is een vakman die met veel inzicht en precisie aan projecten werkt. Zijn beslissingen zijn goed doordacht en hij kan zijn motieven bovendien goed verwoorden. We hebben samen veel bouwprojecten gedaan en Maartens inbreng is daarin onmiskenbaar. Maarten is een harde werker die met veel humor en relativeringsvermogen de stemming op peil weet te houden. Zijn talent voor fotografie is bovendien zeer goed ontwikkeld. Ik hoop zeker nog vaker met hem samen te werken.

dhr. E. Eijsbouts

Architect Partner, BDG Almere

Ik ken Maarten vanuit het project “Warande” in Lelystad, waar ik, in een kwaliteitsteam deelnam en Maarten is als architect, zeer betrokken bij het werk en zijn ontwerpen. Zijn ontwerpen zijn van deze tijd, strak en kleurrijk. Maarten heeft een luisterend oor en zal zeker de opmerkingen en suggesties, die op zijn ontwerpen gemaakt worden, op een zorgvuldige manier aanpakken en daar waar mogelijkheden zijn, zeker ook verwerken. Maarten heeft oog voor detail en materialen gebruik en is een prettig en plezierig persoon om mee samen te werken.

dhr. D. Koster

Teamleider stedenbouw en Landschap, Gemeente Lelystad

Over BALD.

BALD architecture kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat zichtbaar wordt in zowel de ontwerpoplossingen als in de manier van werken. De ontwerpoplossingen zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt.

UA-28592347-1