Woonhuis Warande te Lelystad

De opdracht:

‘In de uitbreidingswijk ‘Warande’ van Lelystad wil Ter Steege Vastgoed een vrijstaande woning bouwen.’

Type project.

woonhuis

nieuwbouw

De werkwijze:

Analyse van de locatie laat zien dat een hoge voorgevel gewenst is. Omdat de achtertuin op het noorden ligt is een lage achtergevel gewenst.

Het antwoord:

Door het toepassen van een geknikt lessenaarsdak ontstaat een hoge voorgevel en een lage achtergevel. De zon kan zo goed in de achtertuin schijnen en op de verdiepingen blijft genoeg ruimte over voor de slaapkamers en de zolder.

Werkwijze en oplossingen die verdergaan dan het voor de hand liggende

Door goed te luisteren naar de vraag en deze de tijd te geven om in te laten werken ontstaan er oplossingen die verder gaan dan het voor de hand liggende.

Ontwerp.

De ontwerpen van BALD architecture zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt. Onze meerwaarde blijkt uit de manier waarop de ontwerpvisie verweven wordt me de opdracht.

Bouwaanvraag.

Het bureau heeft veel ervaring met alle procedures van de aanvraag voor een omgevingsvergunning. De plannen worden effectief door de procedure en de beoordeling door welstand geloodst.

Bouwkundig tekenwerk.

Door de opleidingen van Maarten Steunenberg van MTS tot Academie van Bouwkunst en zijn werkervaring van timmerman tot architect vertaald BALD architecture elke ambitie in een degelijk en bouwbaar plan. Alle werkzaamheden worden snel en effectief uitgevoerd, zonder ruis op de lijn.

neem contact op
met maarten

UA-28592347-1