Verbouwing tijdelijk kantoor Zaandam

De opdracht:

‘Voor de tijdelijke huisvesting van het kantoor van OVO Zaanstad wordt een bestaande kantoorverdieping opnieuw ingedeeld en opgeknapt. Met een beperkt budget moet een prettige en efficiënte werkomgeving ingericht worden.’

Type project.

kantoor

De werkwijze:

Er zijn diverse varianten onderzocht, variërend van cellenkantoor tot open kantoortuin ten behoeve van ‘het nieuwe werken’. Uit 3 kleur en materiaal varianten hebben de gebruikers van het kantoor de definitieve uitstraling gekozen.

Het antwoord:

Een efficiënte oplossing waarbij het bestaande onderdelen zoveel mogelijk hergebruikt zijn en de beschikbare oppervlakte optimaal gebruikt wordt. Er is veel glas tussen de kantoorruimten en de gang zodat de gang een prettige, lichte sfeer heeft.

Werkwijze en oplossingen die verdergaan dan het voor de hand liggende

Door goed te luisteren naar de vraag en deze de tijd te geven om in te laten werken ontstaan er oplossingen die verder gaan dan het voor de hand liggende.

Ontwerp.

De ontwerpen van BALD architecture zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt. Onze meerwaarde blijkt uit de manier waarop de ontwerpvisie verweven wordt me de opdracht.

Bouwkundig tekenwerk.

Door de opleidingen van Maarten Steunenberg van MTS tot Academie van Bouwkunst en zijn werkervaring van timmerman tot architect vertaald BALD architecture elke ambitie in een degelijk en bouwbaar plan. Alle werkzaamheden worden snel en effectief uitgevoerd, zonder ruis op de lijn.

Esthetische begeleiding tijdens de bouw.

Bij complexe opgaven wordt vaak een externe bouwbegeleider aangesteld. BALD architecture behoud echter de rol van esthetisch begeleider zodat het uiteindelijk gebouwde resultaat de juiste vertaling is van de bij het ontwerp geformuleerde opgave.

neem contact op
met maarten

UA-28592347-1