Villa RP

De opdracht:

‘Een bestaande villa uit de jaren 50 moet helemaal worden opgeknapt enopnieuw ingedeeld worden. Omdat de sobere bouwtechnische kwaliteit niet meer van deze tijd is vereist dit extra aandacht.’

Type project.

woonhuis

kantoor

De werkwijze:

opdrachtgever Addition heeft heldere ideeen over het interieur van de villa. Samen is gekeken waar de plannen nog verder aangescherpt kunnen worden. In overleg met de aannemer is gekeken welke maatregelen binnen het budget passen en wat tot het optimale resultaat leidt.

Het antwoord:

De villa oogt weer als nieuw. Door middel van een paar doorbraken is er veel ruimte en ruimtelijkheid ontstaan in de hal, de keuken en de woonkamer. Op de zolder zijn twee slaapkamers gerealiseerd en de slaapkamers en badkamer op de begane grond zijn ruim en efficient ingedeeld. Het resultaat is een luxe villa met veel licht en ruime.

Werkwijze en oplossingen die verdergaan dan het voor de hand liggende

Door goed te luisteren naar de vraag en deze de tijd te geven om in te laten werken ontstaan er oplossingen die verder gaan dan het voor de hand liggende.

Ontwerp.

De ontwerpen van BALD architecture zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt. Onze meerwaarde blijkt uit de manier waarop de ontwerpvisie verweven wordt me de opdracht.

Bouwaanvraag.

Het bureau heeft veel ervaring met alle procedures van de aanvraag voor een omgevingsvergunning. De plannen worden effectief door de procedure en de beoordeling door welstand geloodst.

Bouwkundig tekenwerk.

Door de opleidingen van Maarten Steunenberg van MTS tot Academie van Bouwkunst en zijn werkervaring van timmerman tot architect vertaald BALD architecture elke ambitie in een degelijk en bouwbaar plan. Alle werkzaamheden worden snel en effectief uitgevoerd, zonder ruis op de lijn.

neem contact op
met maarten

UA-28592347-1