Garageopbouw Nijmegen

De opdracht:

‘De bewoners willen het huis uitbreiden met twee slaapkamers op de garage.’

Type project.

woonhuis

verbouw

De werkwijze:

Omdat het huis ook met de zijkant aan een weg grenst is de welstandscommissie extra kritisch. Er is uitvoerig overleg geweest om het maximale resultaat te behalen.

Het antwoord:

Door de vormgeving en het gebruik van zink wijkt de garageopbouw volledig af van de woning. Hierdoor blijft het karakter van de woning behouden en hebben de slaapkamers de maximaal mogelijke afmeting.

Werkwijze en oplossingen die verdergaan dan het voor de hand liggende

Door goed te luisteren naar de vraag en deze de tijd te geven om in te laten werken ontstaan er oplossingen die verder gaan dan het voor de hand liggende.

Ontwerp.

De ontwerpen van BALD architecture zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt. Onze meerwaarde blijkt uit de manier waarop de ontwerpvisie verweven wordt me de opdracht.

Bouwaanvraag.

Het bureau heeft veel ervaring met alle procedures van de aanvraag voor een omgevingsvergunning. De plannen worden effectief door de procedure en de beoordeling door welstand geloodst.

Bouwkundig tekenwerk.

Door de opleidingen van Maarten Steunenberg van MTS tot Academie van Bouwkunst en zijn werkervaring van timmerman tot architect vertaald BALD architecture elke ambitie in een degelijk en bouwbaar plan. Alle werkzaamheden worden snel en effectief uitgevoerd, zonder ruis op de lijn.

neem contact op
met maarten

UA-28592347-1